13 Şubat 2014 Perşembe

Kafayı yedirten kompleks: Hello Kitty Dünyası


Hello Kitty, çizgi filmi bizde çok izlenmemiş bile olsa, hepimizin bildiği bir karakter. Tam pir pazarlama harikası olmasının yanı sıra gayet de sevimli olduğu için yaşıtlarımız olan her genç kızın Hello Kittyli en az bir eşyası olmuştur.
Geçen pazar ziyaret ettiğim kuzenim de bana bir sürpriz yapıp beni Hello Kitty Dünyasına götürdü!!!!

Hello Kitty Dünyası Ataşehirde (sanırım caddede varmış ufak bitane) 4 katlı iki binanın birleşmesiyle oluşturulmuş kocaman bir kompleks. Daha bahçede sizi kocaman heykeller, ve Hello Kittye bulanmış bir araba karşılıyor. Bina da bahçe de öyle dekora edilmiş ki kendinizi çizgi filmin içinde zannediyorsunuz!
İlk kapıdan içeri girerseniz, sizi
makyaj malzemeleri , bakım malzemeleri ve çeşitli aksesuarların olduğu bir oda ile karşılıyor, oradan yan odaya geçiyorsunuz ki burası da kırtasiye malzemelerinin olduğu yer. İşte bu noktada kendimi kaybetmişim.  Zaten kırtasiye malzemeleri severim, bir de Hello Kittyli ve pembe pembe olunca, hele ki esprili ve orijinal şeyler olunca gözüm döndü. Kardeşime posit ve zeruşuma da kıyafet giydirilen Hello Kitty şeklinde bir sildi aldım .
Sonra pes pembe bir asansöre binip 2. Kata çıktık. Artık burada pembeden öğg gelmeler başlıyor yavaş yavaş. Kız çocuklarına göre aksesuar çanta kıyafet vb şeylerin bulduğu bir kat. İnanımaz güzel bir bebek arabası var mesela . sonra 1. Kata indik merdivenlerden. Burası da ekek çocuklar için. bu kat bol bol renkli ki gözümüz dinlendi biraz. Maviler yeşiller kırmızılar…
Ondan sonra 2 kat inip, “Hello Kitty Town” dedikleri yere indik. Rüya gibi! Çok özel dekore edilmiş. Bir kasaba sokağı gibi. İçinde küçük dükkan gibi odalar var. Oralarda da ürünler duruyor. Artık burada hitap edilen kitle de fiyatlar da artmaya başlıyor. Bir tane biblo beğendim 10 cm (porselenmiş) üçyüz küsur bira! Ba b aba ! burada biraz abartılmış gibi. Ama çok güzel mücevherler, araba aksesuarları (dikiz aynasından tampon kabartlamarına kadar), evcil hayvan aksesuarları, lambalar, mobilyalar… neler neler!
Tam bu sırada bebiş ağlamaya başladığı için telefon geldi ve hızlandık. Tekrar pembe başka bir asansöre binip 2. Binanın 3. Katına çıktık. Burada da yetişkinlere yönelik kıyafetler var. 1. Kat daha çok çanta valiz ve aksesuarlarla dolu ve yine zemin kata dönüş. Başlangıç noktası yani makyaj reyonu. Her katta kasa var istediğin

iz yerde ödeyebilirsiniz. Önerim tamamını gezip sonra ödeme yapmanız.
. Çok güzeldi, her şeyi almak istedim. Doram da dedi ki “ben bu dikkanın sahibi olsam hiç birini satmam, hepsini evime götürürüm !” Biz bebişin emzirme saati geldiği için dönmek zorunda kaldık ama çok da güzel bir cafe vardı. İçimde kaldı. Bir dahaki seyahatte kesin gidip oradaki sevimli cupcakelerden yemek istiyorum!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder